Poortherstelling en hekherstelling na schade in Antwerpen, Lier.

Afsluitingen Ras-Hek: poorten zijn onze passie!

Hekken, poorten en afsluitingen

Bij Afsluitingen Ras-Hek vindt u de juiste poort of afsluiting voor uw woning of bedrijf. Daarnaast verkopen wij ook alle producten voor doe-het-zelvers. U vindt hier ook verschillende automatiseringsystemen. De basis van onze samenwerking is uw budget, het resultaat is vakwerk. Afsluitingen Ras-Hek in Lier werkt alleen met Belgische kwaliteitsproducten.

 

Schadeherstellingen

Wij zijn gespecialiseerd in poort- en hekherstellingen. Ook als u uw afsluiting(en) niet bij ons bestelde, komen wij graag (en snel) langs. Schade door een autoaanrijding, of een flink onweer? Wij maken alles weer als nieuw. Dankzij onze twintig jaar ervaring klaren wij de klus heel efficiënt, en tegen de juiste prijs. Ook voor onderhoud kunt u een beroep doen op ons!

 

Vrijblijvend gesprek

Wist u dat wij ook kleine en grote renovatiewerken uitvoeren? Een poort plaatsen én uw keuken vernieuwen? Een mooi hek inplannen, én een oprit aanleggen? Uw mogelijkheden zijn oneindig. Wij vertellen u er graag alles over tijdens een vrijblijvend gesprek. Op basis daarvan sturen wij u een gedetailleerde offerte, waarvan wij niet meer afwijken. Wees gerust: wij zijn alleen tevreden, als u dat bent.

Plaatsen van afsluitingen in regio Lier

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review